Technizál Kft.

Kérdése van? +36-30/405-6008

Kategóriák
Technizál Kft.

Kérdése van? +36-30/405-6008

  • Kategóriák
    • Újdonságok
    • Akciók
    • Aljzatelőkészítés
    • Adalékanyagok
    • Áthidalók
    • Hidegburkolat
    • Melegburkolat
    • Kőszőnyeg rendszer
    • Falfelület előkészítés
    • Gipszkarton
    • Ytong
    • ECO Panel
    • Hő- és hangszigetelés
    • Vízszigetelés
    • Festés
    • Hőszigetelő rendszerek, vakolatok
    • Szilikonok, purhabok
    • Fóliák, parketta alátét hablemezek
    • Élvédők, sínek, szegélyelemek
    • Csiszolás, rögzítés, vágás
    • Szerszámok, kiegészítő termékek
    • Csempe, járólap
  • Rólunk
  • Szolgáltatások
  • Kedvezményes ajánlat
  • Információk
  • Kapcsolat
  • Szakmai rendezvények
Hőszigetelő Alátét lemez XPS/ 3mm (6m2)
Hőszigetelő Alátét lemez XPS/ 3mm (6m2)
Bruttó: 4 699 Ft/db
  1. Parketta hablemezek
  1. Fóliák, parketta alátét hablemezek
  2. Parketta hablemezek

Hőszigetelő Alátét lemez XPS/ 3mm (6m2)

Cikkszám: 
9512
Hőszigetelő Alátét lemez XPS/ 3mm (6m2)
Készleten 1 db
Bruttó: 4 699 Ft/db
Készleten:
Igen

Nagyon jó lépéshang-szigetelést és kiváló járáskomfortot biztosító táblásított laminált padló alátét.

Méret: 510 x 118 cm

  • Részletek
  • Adatok
Részletek

Megfelelő szigetelést biztosít a laminált padló alatt. 

A Smart alátét 3 mm vastagsága és kiterjedése révén elősegíti az aljzat egyenletlenségeinek kiegyenlítését, hozzájárul a laminált padló egyenletes fektetéséhez, ezáltal is tartós padlófelületet teremtve. 
A statikus terhelési kapacitás 90 kPa, ami biztosítja az alátét stabilitását emellett az XPS (extrudált polisztirol hab) alapú alátétünk rendkívüli hang- és hőszigetelést biztosít.

A párafékező használata nélkülözhetetlen a pára átjutásának megakadályozásához, ami segít megőrizni a laminált padló és az alátét optimális állapotát.  Ez segít a zajok csökkentésében és a hő megtartásában.  

Adatok
Tömeg:
660 g/db
Vásárlói fiók
  • Belépés
  • Regisztráció
  • Profilom
  • Kosár
  • Kedvenceim
Információk
  • Általános szerződési feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Fizetés
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
Technizál Kft
  • 1097 Budapest IX., Gubacsi út 6/C.
  • +36-30/405-6008
  • webshop@technizal.hu
Hírlevél

IRATKOZZON FEL
HÍRLEVELÜNKRE!

Kapjon értesítést elsőként kedvező ajánlatainkról.

Feliratkozás
Webáruház készítés
  • Újdonságok
  • Akciók
  • Aljzatelőkészítés
  • Adalékanyagok
  • Áthidalók
  • Hidegburkolat
  • Melegburkolat
  • Kőszőnyeg rendszer
  • Falfelület előkészítés
  • Gipszkarton
  • Ytong
  • ECO Panel
  • Hő- és hangszigetelés
  • Vízszigetelés
  • Festés
  • Hőszigetelő rendszerek, vakolatok
  • Szilikonok, purhabok
  • Fóliák, parketta alátét hablemezek
  • Élvédők, sínek, szegélyelemek
  • Csiszolás, rögzítés, vágás
  • Szerszámok, kiegészítő termékek
  • Csempe, járólap
  • Rólunk
  • Szolgáltatások
  • Kedvezményes ajánlat
  • Információk
  • Kapcsolat
  • Szakmai rendezvények
Belépés
Regisztráció
Adatkezelési beállítások
Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhet. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatóban talál.
A működéshez szükséges cookie-k döntő fontosságúak a weboldal alapvető funkciói szempontjából, és a weboldal ezek nélkül nem fog megfelelően működni. Ezek a sütik nem tárolnak személyazonosításra alkalmas adatokat.
A marketing cookie-kat a látogatók weboldal-tevékenységének nyomon követésére használjuk. A cél az, hogy releváns hirdetéseket tegyünk közzé az egyéni felhasználók számára (pl. Google Ads, Facebook Ads), valamint aktivitásra buzdítsuk őket, ez pedig még értékesebbé teszi weboldalunkat.
Az adatok névtelen formában való gyűjtésén és jelentésén keresztül a statisztikai cookie-k segítenek a weboldal tulajdonosának abban, hogy megértse, hogyan lépnek interakcióba a látogatók a weboldallal.
A személyre szabáshoz használt cookie-k segítségével olyan információkat tudunk megjegyezni, amelyek megváltoztatják a weboldal magatartását, illetve kinézetét.