Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Trilak Lazurán Parkettalakk MF Prémium Magasfényű (Lignolakk) 5 l

Nincs készleten
Trilak Lazurán Parkettalakk MF Prémium Magasfényű (Lignolakk) 5 l
Bruttó: 39 789 Ft/db
Rendelésre:
2-3 munkanap

Oldószeres, magasfényű 1 komponensű lakk

Jellemzők:
Natúr parketta, illetve fa felületek lakkozására ajánljuk. Ezen kívül már előzőleg lakkozott, felújítandó hajópadló, parketta és fafelület, valamint egyéb beltéri fafelületek dekoratív bevonásához (fenyő és keményfa fajták) alkalmazható.Kopásálló.
 • MILYEN FELÜLETEKRE A LEGJOBB?
  Natúr parketta, illetve fa felületek lakkozására ajánljuk. Ezen kívül már előzőleg lakkozott, felújítandó hajópadló, parketta és fafelület, valamint egyéb beltéri fafelületek dekoratív bevonásához (fenyő és keményfa fajták) alkalmazható. Felületkezelt új szalagparkettára nem javasolt a termék használata.
   
  FELÜLET ELŐKÉSZÍTÉS:
  A bevonandó felület viaszmentes, gyalult, vagy csiszolt, száraz és pormentes legyen. Ezek után LAZURÁN Parkettlakk alapozó használata javasolt. A felület teljes bevonása előtt minden esetben lakkozási próbát kell végezni. Sötétedés és színváltozás azt jelenti, hogy a csiszolás illetve az alapozás nem volt megfelelő mértékű.
  Ecsettel, hengerrel alapos felkeverés, csiszolás és portalanítás után. Megfelelő berendezéssel szórható. A festéshez ajánlott Progold termék: szivacshenger (928114)
   
  Kiadósság: 12 m2/liter
  Javasolt rétegszám: 2-3 réteg
  Száradási idő: 24 óra
  Átfesthetőségi idő: 8 óra
  Használatbavételi idő: 48 óra
Webáruház készítés