Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Mapei Ultraplan ECO 20 1-10mm kiegyenlítő 23kg

Nincs készleten
Mapei Ultraplan ECO 20 1-10mm kiegyenlítő 23kg
Bruttó: 6 706 Ft/db
Rendelésre:
2-3 munkanap

Gyorskötésű, gyorsszáradású önterülő aljzatkiegyenlítő simítóhabarcs, új és meglévő beltéri aljzatok 1-10 mm vastagságú kiegyenlítésére és szintkülönbségeinek megszüntetésére , hogy azok alkalmassá váljanak bármilyen padlóburkolat fogadására ott, ahol követelmény a nagy ellenálló képesség a terheléssel és a forgalommal szemben. Különösen alkalmas görgős székek és bevásárlókocsik alá. Csak beltérben használható.

 • Jellemző alkalmazási területei a kórházak, hotelek, színházak, iskolák és bevásárlóközpontok, betonfödémek és cementkötésű esztrichek kiegyenlítése , anhidrit aljzatok kiegyenlítése (megfelelő alapozót használva, mint pl. Primer G vagy Eco Prim T), fűtött/hűtött aljzatok kiegyenlítése , meglévő beton járófelületek, terrazzo, kerámia, természetes kő és magnezit padlók kiegyenlítése . Rétegenként legfeljebb 10 mm rétegvastagságú kiegyenlítés alakítható ki , 10 mm-nél nagyobb vastagságban (max. 20 mm) szükséges lehet osztályozott homok vagy kavics hozzáadására, ezzel kapcsolatban érdeklődjön a MAPEI műszaki osztályánál
  A legtöbb fajta padlóburkolat fektetése 24-48 órával a bedolgozását követően megkezdhető a bedolgozott vastagságtól függetlenül. Melegburkolat minimum 24 órával a bedolgozás után fektethető.
   
  ANYAGSZÜKSÉGLET1,6 kg/m2 rétegvastagság mm-enként.
  KISZERELÉS: 23 kg-os zsákokban kerül forgalomba.
  ELTARTHATÓ: eredeti, bontatlan csomagolásban száraz helyen tárolva legalább 12 hónapig

Webáruház készítés