Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Mapei Ultracolor Plus 111 ezüstszürke 5kg

Nincs készleten
Mapei Ultracolor Plus 111 ezüstszürke 5kg

Gyorskötésű és gyorsszáradású, fokozott terhelhetőségű, polimerekkel módosított, kivirágzásmentes, fugázóhabarcs 2 és 20 mm közötti fugaszélességekhez. Víztaszító DropEffect® és penészedésgátló BioBlock® technológiával készült.

 • Bármilyen bel- és kültéri (egyszer vagy kétszer égetett, klinker, kőporcelán, stb.) kerámia burkolat, terrakotta, kőlap burkolat (márvány, gránit, műkő, stb.), üveg- és márványmozaik fal- és padlóburkolat fugázása. Tökéletesen egységes színhatást biztosít, kivirágzásmentes, gyorsszáradású, ezért a padló- és falburkolatok hamar használatba vehetők. Az e terméknél alkalmazott BioBlock® technológia a fuga mikrostruktúrájában egyenletesen eloszló szerves molekulákat ad a habarcshoz, amelyek még nedves körülmények között is nagymértékben megakadályozzák a penészért felelős mikroorganizmusok megtelepedését és elszaporodását a felületen. Olyan beépített különleges hidrofób adalékszereket tartalmaz, ami miatt a fugaanyag rendkívül tartós, nagymértékben vízlepergető, az elkoszolódásra kevésbé hajlamos, azaz szennytaszító (DropEffect® technológia) és foltosodásálló lesz. Ideális homlokzatok, erkélyek, teraszok, úszómedencék, fürdőszobák és konyhák fugázására. Különösen alkalmas bevásárlóközpontok, gyorsétkezdék, éttermek, repülőtéri várócsarnokok és középületek burkolatainak fugázására.

  Bedolgozási idő: 20-25 perc. 
  Felületképzés megkezdhető: 15-30 perc múlva. 
  Járható: kb. 3 óra múlva. 
  Teljesen terhelhető: kb. 24 óra múlva (medencéknél és úszómedencéknél 48 óra múlva). 
  Színek: 26. 
  Felhordás: MAPEI fugázógumival vagy lehúzóval. 
  Felületképzés: Mapei szivaccsal vagy Scotch-Brite® tisztítófilccel. 
  EMICODE: EC1 – nagyon alacsony kibocsátású. 
  Eltartható: 12 hónapig (25 kg-os papírzsákos kiszerelésekben), 24 hónapig (5 kg-os alumínium/műagyag zsákos kiszerelésekben).

  Anyagszükséglet hézag méretétől függően.

Webáruház készítés