Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Mapei Purhab UNIVERSAL G Pisztolyos/750ml

Mapei Purhab UNIVERSAL G Pisztolyos/750ml
Bruttó: 3 342 Ft/db
Rendelésre:
2-3 munkanap

Pisztolyhab. Univerzális szerelôhab, nyílászárókhoz és egyéb általános építési hézag kitöltéséhez, szigeteléséhez, hang és hô ellen.

 • A MapePUR Universal Foam M és a MapePUR Universal Foam G rések és hézagok kitöltésére, tömítésére és szigetelésére szolgálnak az építőiparban és az üzemi rendszerekben használt sokféle építőelem és szerelvény között.

  Példák a termékek alkalmazására

  • Ajtó- és ablakkeretek, redőnytokok szigetelése és hangszigetelése.

  • Különböző építőanyagok közötti hézagok kitöltése és szigetelése.

  • Ajtó- és ablakszerelvények tartóvázainak rögzítése.

  • Tartóvázak és falak/szerelvények közti hézagok kitöltése és szigetelése ajtók és ablakok beépítése során.

  • Fűtési, légkondicionálási és hűtési rendszerek áttörő csöveinek szigetelése.

  • Építőelemek és szerelvények kitöltése és szigetelése lapos- és magastetőkön.

  • Szigetelt burkolórendszerek elemeinek és szerelvényeinek kitöltése és szigetelése.

  • Beágyazott villamos alkatrészek, pl. kábelköpenyek és elosztódobozok rögzítése, akár gipszkarton falakban is.

  • Zsaluzat vízzáró szigetelése beton öntése során.

   

  A MapePUR Universal Foam M egy egykomponensű, öntáguló hab túlnyomásos spray flakonban, melyen egy kar található a termék adagolására, míg a MapePUR Universal Foam G egy egykomponensű, öntáguló hab túlnyomásos spray flakonban, mely a speciális MapePUR Gun Standard pisztollyal együtt használható a termék adagolására.
  Mindkét termék poliuretán előpolimert, habosító szereket és speciális adalékokat tartalmaz, és mentes az ózonréteget károsító CFC-ktől. A kinyomott termékek a levegő páratartalmával érintkezve kitágulnak, majd rövid időn belül megkeményednek, és stabil, zártcellás szerkezetet képeznek, mely kiváló mechanikai, szigetelő és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.

  A MapePUR Universal Foam M és a MapePUR Universal Foam G vízhatlanok és ellenállnak a -40°C és +90°C közötti hőmérsékleteknek, a párának és az öregedés hatásainak. Mindkét hab jól tapad az építőiparban általában használt valamennyi anyaghoz, pl. a téglához, betonhoz, gipszhez, fához, fémhez, üveghez, polisztirol habhoz, PVC-hez és a merev poliuretán habhoz, és ellenáll a penészképződésnek. Miután megkeményedett, a MapePUR Universal Foam M és a MapePUR Universal Foam G vágható, csiszolható, gyalulható, fúrható, cementalapú termékekkel vakolható, illetve festhető. A német
  DIN 4102 szabvány szerint a termékek a B3 tűzveszélyességi osztályba tartoznak.

Webáruház készítés