Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Baumit SuperPrimer szívó és nem nedvszívó felület alapozó 20kg

Nincs készleten
Baumit SuperPrimer szívó és nem nedvszívó felület alapozó 20kg
Bruttó: 40 157 Ft/db
Rendelésre:
3-5 munkanap

Speciális diszperziós tapadóhíd

 • kvarchomokkal dúsított

 • tapadóhídként nedvszívó és nem nedvszívó felületekhez valamint régi felületekre felújításkor

 • kül- és beltérben
 • anyagszükséglet: kb. 0.3 kg/m² alapfelülettől függően
 • Speciális diszperzió bázisú, oldószermentes, kvarchomokkal dúsított, feldolgozásra kész tapadóhíd. Alkalmazható nem nedvszívó alapfelületeken (pl. meglévő kerámiákra történő burkolásnál), különböző szennyezett aljzatokon, kül- és beltérben egyaránt. Alkalmas továbbá mész-cement gépi vakolatok tapadásának elősegítésére betonfelületeken. A termék elérhető 20 kg-os és 5 kg-os vödrös kiszerelésben.
  Felhasználásra kész, sárga pigmenttel színezett, magas értékű, oldószermentes, kvarchomokkal töltött alapozó, speciálisan nehezen és nem nedvszívó alapfelületekhez falra és aljzatokra kül- és beltérben.
  Összetétel: speciális műgyanta diszperzió, víz, kvarchomok, adalékszerek.
  Tulajdonságok: magas tapadó szilárdságot biztosít sima, nem szívó alapfelületek és az azt követő rétegek közé pl. Baumit vakolatok, aljzatkiegyenlítők és simítómasszák. Nem érzékeny a későbbi nedvességbehatolásra, extra csúszásmentes felület, gyorsan szárad. A speciális kötőanyag kémiai reaktivitásán keresztül biztosítja a különösen nagy tapadást 48 órán belül. Könnyen feldolgozható.
  Alkalmazás: kül- és beltérben, tapadóhídként nedvszívó és nem nedvszívó felületekhez valamint régi felületekre felújításkor. Különösen ajánlott mész- és mész-/cementtartalmú vakolatok (például Baumit KlimaPutz S, MPI 25) és gipsztartalmú vakolatok (például Baumit GlättPutz) tapadását biztosító alacsony nedvszívóképességű tükörsima betonfelületekre beltérben, valamint alapozóként aljzatkiegyenlítés és burkolatragasztás előtt.
  Műszaki adatok Szín: sárga
  Száradási idő: kb. 30 perc
  Csomagolás: 20 kg
  Anyagszükséglet: kb. 0.3 kg/m² alapfelülettől függően
  Csomagolás típusa: kanna
Webáruház készítés