Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Baumit Speedfix 30kg

Nincs készleten
Baumit Speedfix 30kg
Bruttó: 10 998 Ft/db
Rendelésre:
3-5 munkanap

Élvédő ragasztó

Ásványi gyorsragasztó élvédő szegélyek és vakolóprofilok ragasztására mész-cement és mész vakolatokhoz. Installációs és lábazati profilok rögzítésére.

 • Gyorsan köt
 • Kül- és beltéri felhasználásra
 • Installációs és lábazati profilok rögzítéséhez
 • Cementbázisú, gyárilag előkevert kész száraz ragasztóhabarcs. Gyors kötési ideje (30 perc) miatt kitűnően alkalmazható élvédő szegélyek és vezetősínek ragasztásához mész- és mész-cement vakolatoknál, a várakozási idő meghosszabbodása nélkül.

   

  Összetétel: cement, bányahomok, adalékszerek

   

  Alkalmazás: mész-, mész-cement és cement vakolatokhoz, élvédő szegélyek, vezetősínek, dilatációs profilok felragasztásához kül- és beltérben.
  Alkalmas elektromos kábelek, szerelési csövek, elosztódobozok stb. rögzítésére is.

   

  Alapfelület: az alapfelület legyen száraz, jó teherbíró- és nedvszívóképességű, fagy-, por-, sókivirágzás- és laza részektől mentes. Ne legyen víztaszító.

   

  Felhordás

  Keverés:
  A Baumit SpeedFix ragasztót szórjuk tiszta vízbe (zsákonként kb. 6 l viz szükséges), majd lassú fordulatú keverőszárral csomómentesre keverjük. Kb. 3 perc pihentetés után még egyszer át kell keverni.


  Felhordás:
  A Baumit SpeedFix Ragasztót pontszerűen hordjuk fel, a habarcsvastagság igénye szerint. A habarcspontok távolsága a vezetőlécek stabilitásától függ. A vezetőléceket azonnal nyomjuk a habarcsba, igazítsuk ki, a fennmaradó habarcsot simára húzzuk le.
  Általános tudnivalók A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 °C felett legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt.
  Más termékkel ne keverjük!
  FIGYELEM! Mész-gipsz- és gipszvakolatoknál nem használható!

   

  Csomagolás: 30 kg

  Csomagolás mennyisége raklapon: 48

  Anyagszükséglet: kb. 1,5 kg/lfm alapfelülettől függően, 15 mm habarcsvastagságnál

  Paletta mérete: 48 zsák/raklap = 1440 kg

  Csomagolás típusa: zsák

Webáruház készítés