Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Baumit Baumacol Protect 20kg

Nincs készleten
Baumit Baumacol Protect 20kg
Bruttó: 38 418 Ft/db
Rendelésre:
3-5 munkanap

Egykomponensű anyag szigetelésekhez

Cementbázisú, hidraulikusan kötő, oldószermentes, rugalmas, egykomponensű anyag, varrat- és fugamentes szigetelésekhez, közvetlenül beépíthető a bel- és kültéri kerámiaburkolatok alatt. Glettelhető, illetve simítható.

ÚJ KISZERELÉS, KEVESEBB KEVERŐ VÍZ SZÜKSÉGLET: 3,2 -3,6 LITER/ZSÁK!

 • Flexibilis
 • Egykomponensű
 • Kül- és beltéri felhasználásra
 • Hidraulikus kötőanyagú, egykomponensű, oldószermentes, rugalmas, vizet át nem engedő, de páraáteresztő, varrat és hézagmentes vízszigetelés.

   

  Alkalmazás: kül- és beltéri felületek, helyiségek nedvesség, üzemi- és használati víz elleni varrat- és hézagmentes szigetelésére (ahol az építési előírások nem korlátozzák), ragasztott kerámialapok, hidegburkolatok alá közvetlenül felhordva. Felhasználható erkélyek és teraszok esetén is.

   

  Alapfelület: az alap legyen tiszta, száraz, jó teherbírású, fagy-, por-, sókivirágzás, laza, festék- és leválasztó-szer, olaj és zsírmentes részektől mentes. Nem lehet víztaszító. Alkalmazható beton, gázbeton, cementbázisú kész vakolat, gipsz építőanyagok, fa, fém, keményhablapokra

   

  Alapfelület-előkészítés: a tapadás javítását, nedvszívás kiegyenlítését az aljzat tulajdonságainak megfelelő BaumitGrund alapozóval vagy Baumit SuperPrimer tapadóhíddal végezzük. A burkolhatóságot vizsgálni kell.

   

  Felhordás

  Bekeverés:

  A kimért, hideg keverővízhez hozzáadott por alakú Baumacol Protect-et lassú járású keverő-berendezéssel csomómentesre keverjük, keverési idő kb. 3 perc.

   

  Feldolgozás:

  Az előkészített alapfelületre fentiek szerinte bekevert masszát két rétegben, fogas glettvassal (6 mm) egyenletes rétegvastagságban a teljes felültre fel kell hordani. Fal és aljzat találkozási pontjainál a hajlaterősítő szalagot Baumacol Protect-tal rögzítjük. A megfelelő száradási idő után a második szigetelő réteg felhordható.

   

  Rendszerkiegészítő termékek:

  • Kiegyenlítés: Baumacol Preciso
  • Alapozás: Baumit Grund - Baumit SuperPrimer
  • Ragasztás: Baumacol FlexTop ragasztóhabarcs

   

  Általános tudnivalók:

  A felület, az anyag és a levegő hőmérséklete +5 °C-nál magasabb legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Csak tiszta – pl. vezetékes – vizet használjunk.

   

  Egyéb adalékszerek– pl. fagyásgátló – hozzákeverése tilos!

  Az aljzatra vonatkozó szabványokat, előírásokat, műszaki előírásokat mindenkor figyelembe kell venni!

   

  Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást. A feldolgozás során a vonatkozó szabályokat, normákat és műszaki irányelveket tartsuk be.

   

  Javasolt szerszám: lassú fordulatszámú, elektromos keverőgép, keverőszár, 30 literes keverővödör, fogas simító (6 mm-es fogazású).

   

  Munkavédelem: termékre jellemző tulajdonságok, mint összetétel, hulladék elhelyezés, tisztítás, különleges kezelés megtalálhatók a termék biztonsági adatlapján.

  Csomagolás: 20 kg

  Csomagolás mennyisége raklapon: 48
  Száradási idő: kb. 2 óra az első réteg felhordása után
  Anyagszükséglet: kb. 1,5 kg/m²/mm
  Vízszükséglet: kb. 3,2 l/zsák - 3,6 l/zsák
  Paletta mérete: 48 zsák/raklap = 960 kg
  Csomagolás típusa: zsák
Webáruház készítés