Ufloor Systems

UFLOOR Systems: Uzin, Pallmann, Wolff, Qeshfloor termékek

Cégünk 2006. júniustól a német Uzin Utz AG kizárólagos magyarországi importöre, jelenleg egyik fö nagykereskedöje. Az Uzin Utz AG Németország egyik legjelentõsebb burkolási segédanyagokat gyártó cége, mely komplett, minõségi termékskálát biztosít a melegburkolás, fapadló-burkolat bevonati és védelmi rendszerek, professzionális gépek terén. Ezek mellett egyes márkái révén speciális ipari igényeknek megfelelõ termékeket is kínál.

Jelenleg a hazai piacon az alábbi márkák forgalmazása kezdõdött meg:

Uzin
Teljes, kiváló minõségû termékskála a padlóburkolás minden területén. Intelligens rendszer bármely típusú padlóburkolathoz, aljzatkiegyenlítõk, nedvességzáró rendszerek, ragasztók textil- és rugalmas burkolatokhoz, fapadlókhoz, parkettákhoz, kerámia és természetes kõ burkolatokhoz.
Internet: angol I német

Pallmann
Termékek a lakkoktól az olaj-viasz rendszereken át a tisztító és ápolószerekig. A termékek fejlesztésekor fontos szempont a környezet- és egészségvédelem.
Internet: angol I német

Wolff
Gépek és szerszámok széleskörû választéka minden burkolat fektetési és felújítási probléma megoldásához: burkolat eltávolítás, csiszoló- és marógépek aljzat-elõkészítéshez, speciális szerszámok burkolatfektetéshez.
Internet: angol I német

Codex

Hidegburkolati segédanyagok

Ufloor Systems Uzin Pallmann Wolff