Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Trilak Lazurán Parkettalakk "B" Magasfényű (Prolux) 1l

Trilak Lazurán Parkettalakk "B" Magasfényű (Prolux) 1l
Bruttó: 8 788 Ft/db
Rendelésre:
1-2 munkanap

Oldószeres, magasfényű lakk 2 komponensű beltéri fafelületekre

Natúr parketta, illetve fa felületek lakkozására ajánljuk. Ezen kívül már előzőleg lakkozott, felújítandó hajópadló, parketta- és fafelület, valamint egyéb beltéri fafelületek dekoratív bevonásához (fenyő és keményfa-fajták) alkalmazható. Nagy terhelésű felületeken, mint pl. iskolákban, tánctermekben és tornatermekben is alkalmazható. Laminált padlóra és felületkezelt új szalagparkettára, lengőpadló rendszerű portpadlóra használata nem javasolt.

 • MAGASFÉNYŰ, ÁTLÁTSZÓ, EGYENLETES, ESZTÉTIKUS FELÜLETŰ.

  Alkalmazási terület: BELTÉRI HASZNÁLATRA.

  Anyagszükséglet: 10m2/l
  Rétegszám: min.2 réteg

  Felhordás: ECSETTEL, PARKETTLAKK HENGERREL, KENŐLAPPAL.

  Száradási idő: KB. 1 ÓRA MÚLVA PORSZÁRAZ. A FELHORDÁST KÖVETŐEN 8 ÓRA MÚLVA ÁTVONHATÓ. A RÉTEG TELJES ÁTSZÁRADÁSA, HASZNÁLATBA VEHETŐSÉGE 48 ÓRA MÚLVA KÖVETKEZIK BE, NAGY IGÉNYBEVÉTELŰ FELÜLETEKET 10 NAP UTÁN TERHELJÜK.

  A FELHASZNÁLÁS ELŐTT A LAZURÁN KÉTKOMPONENSŰ PARKETTLAKK A ÉS B KOMPONENSÉT ALAPOSAN ÖSSZE KELL KEVERNI. A KEVERÉSI ARÁNY A:B= 3:1. A KEVERÉST LASSÚ FORDULATÚ KEVERŐVEL VÉGEZZÜK, MAJD A KOMPONENSEK ÖSSZEKEVERÉSE UTÁN AZ ELEGYET 5-10 PERCIG HAGYJUK KILEVEGŐZNI. HA HÍGÍTÁSRA LENNE SZÜKSÉG, A TERMÉKET KIZÁRÓLAG LAZURÁN PARKETTLAKK HÍGÍTÓVAL HÍGÍTSUK. A BEKEVERT LAKKOT SZOBAHŐMÉRSÉKLETEN MAX. 6 ÓRÁN KERESZTÜL TUDJUK HASZNÁLNI. A MEGHÚZOTT LAKKOT VISSZAHÍGÍTANI NEM SZABAD.

Webáruház készítés