Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Baumit Perlit Beton 50l

Nincs készleten
Baumit Perlit Beton 50l
Bruttó: 6 553 Ft/db
Rendelésre:
3-5 munkanap

Száraz, előkevert hőszigetelő beton

Száraz, előkevert hőszigetelő tulajdonságokkal is rendelkező aljzatképzésre alkalmas habarcs. Közvetlenül nem burkolható, nagyobb igénybevétel esetén felületén méretezett teherhordó réteget kell kialakítani (pl. Baumit Esztrich).

 • Hőszigetelő
 • Lejtést adó réteg
 • Belső térben
 • Gyárilag előkevert, ásványi kész hőszigetelő könnyűbeton beltéri alkalmazásra, kézi bedolgozásra.

   

  Összetétel: duzzasztott perlit, cement, adalékszerek.

   

  Alkalmazás: hőszigetelő, lejtést adó rétegként száraz környezetbe. Közvetlenül nem burkolható, nem terhelhető, terhelési igénybevétel esetén a felületen 3-4 cm vastag kéregbeton szükséges. Padlófűtésekhez nem ajánlott.

   

  Alapfelület-előkészítés: az alapfelület vizsgálatát az érvényben lévő irányelvek és szabványok szerint kell elvégezni. Az alapfelület száraz, fagymentes, teherhordó, kivirágzás- és laza részektől mentes kell legyen.

   

  Felhordás

  Keverés:

  A szabadesésű keverőbe a poranyagot zsákonként 18-20 liter tiszta vízbe (pl. vezetékes víz) szórjuk és 3-5 percig csomómentesre keverjük. Mindig keverjük be a zsákok teljes tartalmát. Ne keverjünk hozzá semmilyen más anyagot.

   

  Felhordás:

  Aljzatbetonra történő felhordáskor az alapfelületet alaposan nedvesítsük elő. A vezetősávokat Baumit Perlit Betonból készítsük, majd töltsük ki a közöket. A felületet léccel húzzuk le.

   

  Általános tudnivalók:

  Nem szabad +5 °C alatt, közvetlen napsütésnek kitett felületen, vagy huzatos helyen alkalmazni, vagy a felületet megfelelő védelemmel kell ellátni. Minden további réteg felhordása előtt 5 nap várakozási időt tartsunk be rétegvastagság- centiméterenként. A frissen bedolgozott Baumit Perlitbetont 2 napig tartsuk nedvesen.

   

  Csomagolás: 50 l

  Csomagolás mennyisége raklapon: 40

  Nyomószilárdság: > 0,8 N/mm²

  Anyagszükséglet: kb. 0,25 zsák/m²/cm

  Kiadósság: kb. 16

  Szemcseméret: 2 max. mm

  Paletta mérete: 40 zsák/raklap = 2 m³

  Csomagolás típusa: zsák

Webáruház készítés